Stanstad - Höganäs 0-10
2023-01-22 21:43

Matchrapport från förälder Caroline/Marcus, #4, 👍🏑🥅

Tjejerna ser taggade ut och kör en väl synkroniserad uppvärmning. Kapten för dagen är Ines.

Syns tydligt att det är 17 peppade höganässpelare, målchans redan efter 1 minut. Efter en otrolig press mot Stanstads mål gör Höganäs 0-1 (självmål?) efter 5 minuters spel. Två minuter senare skjuter Moa in 0-2 målet. Wera fixar 0-3 målet 13 minuter in i förta perioden.

2:a perioden börjar också starkt med 0-4 målet av Anissa redan efter en minuts spel. Några minuter senare sätter Madde ett snyggt skott i mål och 0-5 är ett faktum. Därefter gör Alma 0-6 och Wera 0-7 i tät följd. Stanstad trycker på en period men Svea storspelar i målet. Ida trycker in 0-8 målet efter 11 minuter spel av andra perioden och strax därefter gör Wera 0-9 målet. Alma fixar tvåsiffrigt 0-10 i slutet av andra. Perioden avslutas med ett superskott från Stanstad men Svea är som en vägg i målet!

Tredje perioden håller båda lagen tätt och trots hårt slit och många chanser i tredje slutar matchen 0-10 till Höganäs favör.

Stor eloge till alla spelarna som kämpar grymt bra och är målhungriga matchen igenom. Publiken var mycket imponerade idag!!!