Tre tunga poäng för herrarna
2020-10-25 14:46
HIBF vann på lördagen en tät match mot Sofiero med 6-4 (3-2, 0-1, 3-1) och har nu tre segrar på sina fyra första matcher.

Efter att Gustav Högmo inledde målskyttet för hemmalaget så följdes lagen åt och efter två perioder var ställningen 3-3.

HIBF gick sedan upp till 5-3 innan Sofiero reducerade med drygt fem minuter kvar att spela. HIBF redde sedan ut ett box-play och en massiv press från gästerna och med 35 sekunder kvar att spela kunde Robin Brennmo slå in 6-4 i tomt mål efter att gästerna tagit ut målvakten.

Robin Blixt stod för två mål, medan Gustav Högmo, Ossian Piolat, Niklas Lindestam och Robin Brennmo gjorde varsitt. Det innebär att Blixt och Brennmo delar ledningen i den interna poängligan med 9 poäng vardera. Högmos mål och tre assist i matchen gör att han ligger trea med totalt 7 poäng.

Nästa match spelas borta mot serieledande Willands lördagen den 7 november.