P09-11 (pojkar födda 2009-2011) har träningstid

Måndagar 19:30-21:30, A-hallen, Höganäs sportcenter

Tisdagar 18:00-19:30, Läktarhallen, Höganäs sportcenter

Torsdagar 18:00-19:30, Läktarhallen, Höganäs sportcenter

Nya spelare är välkomna att provträna (utan anmälan) 3 gånger. Provträna gör man på måndagar.

Solid laginsats gav seger borta mot FBC Viljan
2023-11-12 21:32

Intrycken från gårdagens utflykt i till Malmö gav resultat, stark insats av hela laget idag gav oss en stark och inspirerande seger mot Viljan.
En jämn match där kamp på varje position och boll var tät.
Perioderna skvallrar också om en jämn match, 0-2,2-0,1-2 och slutresultat i vår favör 3-4. Sista målet på straff där vi för en gångs skull hade stolparna med oss.

Länk till Officiella matchhändelserna

Euro Floorball Tour
2023-11-12 08:34

Igår satt P09-11 på läktaren och tog lärdomar av U19 och Herr landslagen när de förlorade och vann mot Finland.

Tack alla spelare och ledare för en dag med glada miner, gott snack och innebandy i världsklass.

Lyckad utflykt som idag ska leda till vinst borta mot FBC Viljan.

Stark insats men snöplig förlust i Ängelholm
2023-10-17 11:51

I söndags, säsongens andra match. Borta mot Engelholm IBK P10/11.

En klubb vars lag vi ofta möter och det blir alltid matcher med högt tempo, och stort utbyte av målchanser. Denna gång var inget undantag.

Med periodsiffror 1-1, 1-2, 4-0 och slutresultat 6-3 till Engelholm.
Vi stod för två mycket starka inledande perioder där bara stolparna och ribban stoppade oss från en större ledning in i period 3. I period 3 svänger matchen och tyvärr släpper vi in Engelholm i matchen och hamnar lite på efterkälken.
Många erfarenheter och lärdomar att ta med sig till kommande matcher.

Årets första match, årets första vinst för P09-11
2023-10-08 21:37

Igår lördag, spelade P09-11 säsongens första match. Borta mot Hofterup P10.

Ett lag som vi aldrig mött tidigare. Men vilken strålande säsongsstart det blev.

Med periodsiffror 1-2, 0-0, 2-2 och slutresultat 3-4 så kan man utläsa en jämn och böljande match. Vårt defensiva spel sattes på prov men med en solid insats av alla spelare på plan och dagens målvakt Abbe gjorde att vi efter en väldisponerad time-out i 3:e perioden kunde vända ett 3-2 underläge till en vinst med 3-4. Två mål på 43 sekunder! Det är innebandy när det är som bäst. Nu blickar vi vidare mot ny vecka, träningar och match.