Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ny styrelse
2020-06-01 13:37
Vid årsmötet den 19 maj valdes följande styrelse;

Magnus Jönsson valdes in som ny ordförande.
Fredrik Philipsson valdes om, och antog rollen som sektreterare.
Oskar Sikesjö valdes in som ny ledamot.

Ronny Pradon kvarstår som kassör.

Jocke Rosling avslutade sitt uppdrag ordförande, och Helena Ängsklint sitt som ledamot.  Vi tackar dem för deras engagemang i styrelsen.

Årsmötet protokoll finns uppladdat på hemsidan under fliken "Dokument".
Kallelse Höganäs IBF Årsmöte
2020-05-01 16:09
HÖGANÄS INNEBANDYFÖRENING

Kallelse till Årsmöte 2020

 

Tid: Tisdagen 19 Maj, klockan 19:00 - 20:00

Plats : Digitalt, via Microsoft Teams

 

 

Höganäs IBF kallar till ordinarie årsmöte tisdagen den 19 Maj 2020. Mötet genomförs digitalt genom Microsoft Teams.
Alla som tackat ja till mötet får en separat inbjudan via email till mötet i Microsoft Teams. Det finns appar att installera om man vill, men annars kan man ansluta till mötet via Webbläsare (och då behövs ingen installation av appar/mjukvaror). Anmälan sker via email till jocke.hibf@gmail.com

 

 

Agenda finns nedan.

Styrelseuppdrag - Höganäs IBF
2020-04-27 08:57
Då vi har ett par styrelsemedlemmar som inte kommer fortsätta efter pågående period, så måste vi få in nya ledamöter i styrelsen. Vi ser gärna att vi har representanter från olika lag (ledare, föräldrar eller spelare (minst 18 år)).

Ett styrelseuppdrag i vår förening medför inget större arbete. Vi har mest kontakt via email, och sen 1 eller möjligen 2 styrelsemöten om året. Sen kan en del administrativt arbete tillkomma, beroende på hur man fördelar det inom styrelsen. 

Om ni känner att ni är intresserade och vill ställa upp för föreningen, så ta gärna kontakt med Jocke Rosling (jocke.hibf@gmail.com). Formellt val av styrelse görs sen på årsmötet i sommar.
Inställda träningar pga Coronaviruset
2020-03-13 13:21
Höganäs IBF styrelse har idag beslutat att vi tillsvidare ställer in alla träningar* (för både barn, juniorer och seniorer). 

Vi kommer att följa utvecklingen. Om vi ser några positiva förändringar, eller får andra direktiv från myndigheter och/eller förbund, så kommer vi i samråd med ledarna besluta om att återuppta träningarna.

Som tidigare meddelats, så har alla säsongens kvarvarande matcher redan ställts in för grön, blå och röd nivå. Föreningen har nu även valt att ställa in A-lagets två kvarvarande matcher i div 4.

Höganäs IBF Styrelse

*Träningar utomhus kan genomföras för de grupper som vill, förutsatt att vissa försiktighetsåtgärder och restriktioner följs.
Corona virus - Höganäs IBF
2020-03-11 13:12
(Nyhet uppdaterad 13/3)

Hej alla medlemmar,

Igår 10/3 höjde Folkhälsomyndigheterna risknivå för smittspridning av Corona viruset till nivå 5. Detta innebär att man idag ser det som mycket hög risk för spridning. På grund av detta så kommer följande direktiv till alla som tränar.

1. Vid minsta tecken på förkylning, feber eller hosta så stannar man hemma och undviker så mycket social kontakt som möjligt.

2. Om man varit ute och rest eller har hälsat på någon som varit på resande fot i UD:s utpekade ländern (Kina, Italien, Sydkorea, Tyrolen i Österrike) så kontaktar man huvudtränaren för att besluta om hur vida man bör träna eller vara hemma under de kommande två veckorna.

** Uppdatering 13/3 **

Sent igår kväll 12/3 beslutade Skånes Innebandyförbund tillsammans med representanter för tävlingskommitté och domarkommitté att samtliga återstående serie-/sammandragsmatcher på grön, blå och röd nivå ställs in från och med idag fredag 13 mars. 


Detta innebär att ingen mer match kommer att spelas på dessa nivåer resterande del av denna säsong. 

Vårt A-lag/herrlag omfattas alltså ej av detta, så deras två återstående matcher kommer att spelas som planerat. Övriga matcher är inställda.


Här finns information från Svenska Innebandyförbundet: https://innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/

Mvh
Styrelsen Höganäs IBF
Klubbshop
2019-10-24 09:24

Höganäs IBF har en egen klubbshop hos InnebandyEsset.


Här kan du beställa våra klubbkläder, så som träningströjor, jackor, byxor, klubbfodral etc. 


Länk till klubbshopen: http://www.innebandyesset.se/klubbshop/hoganas-ibf/

Nyheter från våra lag
Höganäs Friday Team, 13/03 13:01 
Höganäs Friday Team, 01/03 09:38 
Lekgrupp -13 Måndagar, 16/02 11:07 
Pojkar 08/09, 26/01 18:22 
Höganäs Friday Team, 20/01 21:22 
Flickor 10 Grön, 14/01 11:24 
 
 

Våra Sponsorer:
 

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: