Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Inställda träningar pga Coronaviruset
2020-03-13 13:21
Höganäs IBF styrelse har idag beslutat att vi tillsvidare ställer in alla träningar* (för både barn, juniorer och seniorer). 

Vi kommer att följa utvecklingen. Om vi ser några positiva förändringar, eller får andra direktiv från myndigheter och/eller förbund, så kommer vi i samråd med ledarna besluta om att återuppta träningarna.

Som tidigare meddelats, så har alla säsongens kvarvarande matcher redan ställts in för grön, blå och röd nivå. Föreningen har nu även valt att ställa in A-lagets två kvarvarande matcher i div 4.

Höganäs IBF Styrelse

*Träningar utomhus kan genomföras för de grupper som vill, förutsatt att vissa försiktighetsåtgärder och restriktioner följs.
Corona virus - Höganäs IBF
2020-03-11 13:12
(Nyhet uppdaterad 13/3)

Hej alla medlemmar,

Igår 10/3 höjde Folkhälsomyndigheterna risknivå för smittspridning av Corona viruset till nivå 5. Detta innebär att man idag ser det som mycket hög risk för spridning. På grund av detta så kommer följande direktiv till alla som tränar.

1. Vid minsta tecken på förkylning, feber eller hosta så stannar man hemma och undviker så mycket social kontakt som möjligt.

2. Om man varit ute och rest eller har hälsat på någon som varit på resande fot i UD:s utpekade ländern (Kina, Italien, Sydkorea, Tyrolen i Österrike) så kontaktar man huvudtränaren för att besluta om hur vida man bör träna eller vara hemma under de kommande två veckorna.

** Uppdatering 13/3 **

Sent igår kväll 12/3 beslutade Skånes Innebandyförbund tillsammans med representanter för tävlingskommitté och domarkommitté att samtliga återstående serie-/sammandragsmatcher på grön, blå och röd nivå ställs in från och med idag fredag 13 mars. 


Detta innebär att ingen mer match kommer att spelas på dessa nivåer resterande del av denna säsong. 

Vårt A-lag/herrlag omfattas alltså ej av detta, så deras två återstående matcher kommer att spelas som planerat. Övriga matcher är inställda.


Här finns information från Svenska Innebandyförbundet: https://innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/

Mvh
Styrelsen Höganäs IBF
Klubbshop
2019-10-24 09:24

Höganäs IBF har en egen klubbshop hos InnebandyEsset.


Här kan du beställa våra klubbkläder, så som träningströjor, jackor, byxor, klubbfodral etc. 


Länk till klubbshopen: http://www.innebandyesset.se/klubbshop/hoganas-ibf/

Höganäs IBFs Klubbdag - Söndagen 6 oktober
2019-09-19 09:13
Söndagen den 6/10 mellan kl 10.00 och 13.00 är det dags för Höganäs IBFs Klubbdag 2019. Då blir det en förmiddag med massa aktiviteter där vi alla får chansen att träffas. 

InnebandyEsset och Salming kommer att finnas på plats med många fina erbjudande, bl.a 40% rabatt på senior skor och 30% rabatt på junior skor, samt 40% rabatt på alla klubbor. De kommer även visa upp och ge oss möjlighet att testa våra nya föreningskläder, och de tar naturligtvis även upp beställningar. 

Det blir även bl.a. speedshooting och prickskytte, samt förhoppningsivs möjlighet att träffa spelare från FC Helsingborg som då även ställer upp på autografskrivning. Under hela förmiddagen finns det fotografer på plats som tar både lagfoto och enskilda porträttbilder (det sistnämnda pågår till kl 13). 

Vi har även kioskförsäljning med korv, läsk, kaffe och godis till mycket förmånliga priser.

Välkomna!    
Styrelsen 2019/2020
2019-09-18 09:27
Vid årsmötet i augusti valdes följande styrelse:

Jocke Rosling omvaldes till ordförande ytterligare en period.
Ronny Pradon omvaldes till kassör ytterligare en period.
Helena Ängsklint valdes in som ny ledamot.

Magnus Jönsson och Fredrik Philipsson kvarstår som sektreterare respektive ledamot. 


Peter Arlebäck avslutade sitt uppdrag som ledamot och vice ordförande.  Ett stort tack för hans engagemang i styrelsen.
Höganäs IBF söker sponsorer
2019-08-13 13:52
Höganäs IBF är en ideell förening som bygger verksamheten på intäkter från medlemmar. Då föreningen bl.a. vill hålla medlemsavgifterna låga för medlemmarna, söker vi ständigt efter nya sponsorer.

Då det är svårt och tidskrävande att söka sponsorer, önskar styrelsen hjälp av er medlemmar och föräldrar. Om ni känner till något företag som skulle kunna tänka sig att sponsra oss, så kan de kontakta oss via email (enligt nedan).


Då vi nu är i ett skede när vi byter tröjor (till Salming), så är det ett utmärkt tillfälle att trycka ny reklam på dem. A-laget kommer byta ut alla sina tröjor denna säsong. Övriga lag byter efter hand som det behövs nya tröjor.  

Nyheter från våra lag
Höganäs Friday Team, 13/03 13:01 
Höganäs Friday Team, 01/03 09:38 
Lekgrupp -13 Måndagar, 16/02 11:07 
Pojkar 08/09, 26/01 18:22 
Höganäs Friday Team, 20/01 21:22 
Flickor 10 Grön, 14/01 11:24 
 
 

Våra Sponsorer:
 

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: