SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pojkar födda 12
Vill du kontakta ledarna
2018-12-07 09:44
Här är kontaktinformation till ledarna. 

Lagansvariga:
Johannes Evans
johannes.evans84@gmail.com


Ingen träning under höstlovet
2018-10-28 09:29
Under höstlovet är det andra aktiviteter i Idrottshallen och därför blir det ingen lek för oss den veckan. 

Nästa träning blir 8 november. 
Fotografering på lördag
2018-10-01 10:16
Nu på lördag den 6/10 mellan kl 10.00 och 12.00 är det dags för Höganäs Föreningsdag 2018. Då blir det en förmiddag med massa aktiviteter där vi alla får chansen att träffas. 

Det blir speedshooting och prickskytte, möjlighet att träffa spelare från FC Helsingborg som även ställer upp på autografskrivning samt besök från Intersport som är på plats och visar upp våra Föreningskläder. De tar naturligtvis även upp beställningar om någon vill handla. 

Under denna dag kommer vi att fotograferas med vår grupp. Vi samlas kl 10.00 i Läktarhallen i Höganäs Sportcenter. Föreningen har matchtröjor som vi ska ha på oss. Däremot behöver ni själva se till att era barn har på sig shorts eller liknande samt sina inneskor (de som har egen klubba får gärna ta med den). Det kommer att tas en lagbild samt individuella porträtt på alla spelare. 

Vi ses på lördag!

Nu startar vi upp en ny grupp
2018-09-11 19:59
Hösten kommer med stormsteg och det innebär underbara tider för alla som gillar innebandy. Vi är några som redan smygstartat men nu är det dags att köra igång gruppen för pojkar födda -12 på riktigt. 

När startar vi?
Första träningen är torsdagen den 20 september. 

Vilka tider gäller?
Torsdagar mellan 17.00-18.00

Vilken hall är det?
Vi kör i den hallen som heter A-hallen i Höganäs Sportcenter. 

Vilka är tränare?
Till att börja med kommer Johan Karlberg att hålla i träningen för denna gruppen. Under hösten kommer fler ledare att rekryteras. Är du intresserad av att hjälpa till - kontakta gärna Johannes.

Hur länge håller säsongen på?
Vi kör fram till och med 20 december. Sen håller vi jullov och drar igång igen den 10 januari och sen kör vi fram till påskveckan. Vi kommer att ha uppehåll på höstlovet samt på sportlovet. 

Vad kostar det att delta?
Medlemsavgiften uppgår till 850 kr för hela säsongen fram till april månad. 

Behöver man klubba och glasögon?
Det är kanon om man har både klubba och glasögon. Har ni inte detta så åk inte och köp, prova att låna av någon kompis. Vi har även några få klubbor till utlåning. Det där ordnar sig längs vägen. 

Vad behöver man mer ha med sig på träningen? 
Gärna gympaskor på fötterna. Ta även med en vattenflaska och en frukt. 

Är alla välkomna?
Givetvis! Det är bara att komma och prova. Ta gärna med en kompis! Släng gärna iväg ett mail till Niclas.j85@gmail.com att ni tänker komma. Det underlättar för vår planering. 

Behöver ni fler ledare? 
Absolut, vi ser gärna att ni föräldrar engagerar er. Eftersom gruppen på sikt kommer att delas kommer det att behövas många ledare. Det spelar ingen roll om du inte har någon innebandy- eller idrottsbakgrund. Vi tror det handlar mer om att ta hand om barnen, få de att känna sig trygga och ha roligt. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Höganäs IBF, 15/03 15:07 
Höganäs IBF, 31/12 13:36 
Höganäs IBF, 20/12 20:52 
Höganäs IBF, 20/12 11:38 
 
 

Våra Sponsorer:
 

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: