SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Höganäs IBF Pojkar födda 2008/2009
Vi tränar varje måndag klockan 17.00-18.30 och torsdag 18.00-19.30 i Läktarhallen, Höganäs Sportcenter.
Under säsongen 2019/2020 tränar P08 och P09 tillsammans.

P08 spelar matcher i Poolspel Blå nivå Pojkar B Skåne Norra.
P09 spelar matcher i Poolspel Blå nivå Pojkar C Skåne Nordvästra.

Under fliken Dokument fyller vi på med nyttiga dokument både för oss ledare men även för er föräldrar och spelare, ta en titt där emellanåt.

Varmt välkomna!

Fin matchsöndag i Helsingborg
2020-01-26 18:22
Riktigt kul att se grabbarna i Helsingborg Arenas C-hall idag.
En vinst, en oavgjord och en lite sur förlust.
Skönt med vinsten i avslutningen där proppen släppte och många stänkte in bollar i nätet, det tar vi med oss till nästa helg.
Stort tack till P08-förstärkningarna så vi fick en full trupp, härligt när vi kan hjälpas åt.
Fin matchuppvärmning till nästa helgs hemmamatcher då både P09 och P08 anordnar matchsammandrag lördag respektive söndag.
Vi hoppas ni bjuder in hela tjocka släkten för att följa grabbarna och heja fram dem på hemmaplan.

I veckan ska vi se till att vässa till spelet under träningarna.

/Tränarna
Vilken lördagsunderhållning!!
2019-12-14 22:03
Säsongens succé!!
Hemmasammandrag för P09 och bra drag både på plan och läktaren. Bidrag från några grabbar från P08 var tacksamt så vi hade fulla femmor i två matcher.
Vi inledde lördagen med att vinna mot Hjärnarp med 3-1, fantastiskt spel hela matchen av grabbarna. De täppte till bak och spelade grymt anfallsspel.
Sedan paus och mitt i den gick brandlarmet och hallen tömdes på folk, cirka en kvart senare var alla inne igen.

Vår andra match blev en väldigt sevärd match där vi åter igen spelade fantastiskt bra både anfall och försvar och tog en välförtjänt seger mot Landskrona med 2-0. Det var en hel del gruff i matchen och strax före slutet blev en i var lag utvisade. Det vi får ta med oss är att inte fokusera på ev motspelares fula spel utan på att vi ska spela bra innebandy och på så sätt ändå vinna matcherna.

Lördagen avslutades med en knapp förlust mot Engelholm med 2-3, tyvärr inledde vi denna matchen med för lite respekt mot motståndet och släppte tyvärr in två onödiga mål på grund av markeringsmissar. Vi visade däremot att vi kan komma igen och 2-2 var dagens mål, fantastiskt klapp-klapp-spel och in i mål.

Stort tack till grabbarnas kämpartakter under hela lördagseftermiddagen och ett stort tack till alla föräldrar som ställde upp och gjorde det möjligt för oss att hålla i detta sammandrag.

Ett extra tack till Melkers och Nooas föräldrar som löste det mesta kring att få café och sekreteriat att fungera under dagen.

Önskar alla en fortsatt trevlig helg!

/John
Skjuta lönar sig
2019-11-09 22:07
Det var två tuffa matcher i Nosaby utanför Kristianstad idag men en sak är säker, skjuta lönar sig. Lägga bollarna på mål och med både en dos skicklighet och tur så hamnar bollen i nät. Några riktigt fina fullträffar idag!
Vi hade svårt att hålla markeringarna framför egen målvakt och det straffade sig tyvärr för många gånger idag. Men, vi har något att ta med oss till framtida matcher och även något att jobba med på våra träningar. Nu lägger vi dagens matcher bakom oss och så ser vi fram emot morgondagens P09-matcher i Strövelstorp.

Tack till grabbarnas insats idag och trots en sista match där det tyvärr trillade in många bollar bakåt så avslutade man matchen bra och höll huvudet högt. Kul att höra hur de ända in i slutet stöttar varandra och kommer med glada tillrop trots att jag vet att flera tyckte det var tufft i sista matchen.
Tack även till er föräldrar som denna gråa och regniga lördag skjutsade grabbarna nästan från kust till kust och stöttade på plats.
Ett extra tack till Leos och Oscars pappor som hjälpte till med coachingen denna dag!

/Tränarna


Halloweenträning på torsdag
2019-10-28 21:40
På torsdag är det Halloween och vi förstod att många av grabbarna vill ut och störa grannarna men vi hoppas så många som möjligt startar med att komma och värma upp kvällen med innebandy.
Vi drar igång klockan 18.00 men kommer ha en lättsammare träning med en hel del matchspel och rundar av vid 18.45 med smarrig halloweenavslutning.

Kom utklädda om ni vill och om inte annat så fixar ni till er efter träningen för att direkt gå ut och samla in snacks och godis.

Kanske ett pris till bästa Halloween-utstyrsel delas ut.

Varmt välkomna på torsdag!

/John, Fredrik och Björn
Vilka matcher!
2019-10-14 12:07
Äntligen har P09 startat säsongen och när P08 fick sina matcher inställda kunde vi även få ihop två hela femmor när vi drog till Munkahallen i Munka Ljungby.
För P09 var det första riktiga matchen på stor plan och med sex man på plan. Det började med en knapp förlust mot Bjuv men följdes upp med två sköna segrar mot Munka Ljungby och Engelholm. Det behövdes en match för att finna sina positioner men sedan var det en ren fröjd att se grabbarnas spel.
Stort tack till alla föräldrar som stöttade på plats.

/Tränarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Höganäs IBF, 13/06 10:10 
Höganäs IBF, 15/03 15:07 
Höganäs IBF, 31/12 13:36 
Höganäs IBF, 20/12 20:52 
Höganäs IBF, 20/12 11:38 
 
 

Våra Sponsorer:
 

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: