SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Säsongen startar 8:e september
2020-08-25 22:06
Denna säsong kommer vårt gemensamma lag P10/P11 att delas upp i 2 lag. Då de som är P10 ska spela på större plan och vi i P11 fortsätter ett år till på samma storlek av plan som innan.

P11 tränar Tisdagar 17:15-18:30, start 8e Sept. OBS samling vid kassan in till badhuset (bara första gången)

Vi kommer därefter att gå till en mindre lokal för samling och uppvärmning. Denna mindre lokalen kommer att bli samlingspunkten för varje träning framöver. Av utrymmesskäl så är det bara spelare och tränare som kommer att vara i denna lokal. Vid 17.30 – 18.30 så kommer vi träna i A-hallen.

Vi, Daniel/Patric eftersöker akut fler mammor och pappor som vill ställa upp som tränare. Vi har under tidigare år varit 4 tränare, vilket är ett måste om vi ska kunna genomföra träningar och uppmärksamma alla spelare. Det finns inga krav på förkunskaper utan det viktigaste är att man har en vilja och resten kommer av sig själv. Målet är att vi ska vara 4 tränare så snart som möjligt.

Det går bra att kontakta Daniel och Patric via mail och anmäla sitt intresse till att bli tränare. dannepaulsson@hotmail.com alt patric.lindgren@teva.se

Väl mött på klubbdagen 29 augusti och den första träningen 8 september.

Hälsningar, Daniel och Patric.

Nyhetsarkiv
Klubbdag 28 augusti2020-08-25 22:05
 
 

Våra Sponsorer:
 

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: