SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Referat från Örkelljunga borta 18/11.
2023-11-18 20:34

Match mot Örkelljunga IF, Första matchen efter ett lite längre uppehåll. En motståndare vi har mött ett antal gånger i jämna matcher.

Det var ett taggat gäng som startade matchen. Det märktes att de ville spela och tyckte att det var roligt. Vi har det mesta av spelet på Örkelljungas planhalva och spelar riktigt bra. De få gånger Örkelljunga kommer över på vår planhalva står ett tryggt Höganäsförsvar i vägen. I slutet av perioden tar vi ledningen rättvist genom Alice.

 

I andra perioden försöker Örkelljunga flytta fram positionerna lite i banan för att pressa oss högre upp. Men de kommer ingenstans. När de vid enstaka tillfällen kommer igenom står Alva i vägen. I mitten av perioden utökar vi ledningen först till 2-0 genom Astrid och sen till 3-0 genom Tilda.

 

I tredje perioden fortsätter vi vårt fina spel och låter inte Örkelljunga komma till några farligheter. Det närmsta de kommer är ett stolpskott. Höganäs har däremot de vassaste målchanserna. Vi punkterar matchen i slutet genom att göra 4-0 av Alice, efter framspel av Hilma och därefter 5-0 av Siri.

 

Sammanfattningsvis gör vi en riktigt bra match där vi hjälper varandra och kämpar hela vägen till slutsignal. Samtliga spelare har målchanser denna match och Alva väldigt nära att få en assist efter ett snyggt utkast.

 
 

Våra Sponsorer:
GULDBOLLEN
SILVERBOLLEN
BRONSBOLLEN
SAMARBETESPARTNER

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: