SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Definitiv anmälan cup i Danmark med övernattning
 
Tid:fre 02 september, 15:00 - sön 04 september, 18:00
Plats:Danmark Rungsted
Aktivitetsinfo:Hej!

För en tid sedan anmälde vi två lag (07/09 samt 09/10) till en 3-dagars cup i Danmark (Rungsted, mellan Helsingör och Köpenhamn) som en riktigt rolig uppstartsaktivitet för nästa säsong. Datumen som gäller är 2-4 september (troligtvis behöver man inte ta ledigt från skolan utan vi åker senare på eftermiddagen).

Nu är det dags för er att lämna definitivt besked om ni vill följa med eller inte. I samband med ert definitiva besked ska ni också swisha 500 kronor till Ingemar på 0725267864. Det som ingår är resekostnader samt deltagaravgift till cupen som inkluderar övernattning på skola och halvpension (5 måltider).

Vi behöver även ha med några föräldrar så skriv i kallelsen om någon av er kan följa med så hör vi av oss till er och bestämmer hur det blir. Kostnaden för föräldrar står föreningen för. Troligtvis åker vi kollektivt dit men besked om detta samt övrig information kommer lite längre fram.

Hör av er om ni har någon fråga.

Mvh /Tränarna

<< Tillbaka

 
 
 

Våra Sponsorer:
GULDBOLLEN
SILVERBOLLEN
BRONSBOLLEN
SAMARBETESPARTNER

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: