Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Träningsavgift
2020-12-22 10:34
Hej!

Träningsavgiften är på väg ut. På förekommen anledning vill styrelsen lämna informationen nedan:

Vi ber än en gång om ursäkt för att aviseringarna kommer sent i år, då vi under hösten har bytt vårt system för medlems- och avgiftshantering.

För att förekomma eventuella frågor om hur vi förhåller oss till medlemsavgiften i år med tanke på den kommande nedstängningen i januari så gäller följande:


  • Alla lag utom Herr/Seniorer har kunnat träna under hela perioden fram tills nu, men match-sammandragen har varit inställda.
  • Våra omkostnader för ungdomslagen är i stor utsträckning kopplade till träningsverksamheten (jämfört med kostnader för matcherna).
  • Den kommande nedstängningen gäller över jul/nyår och mest troligt fram till slutet av januari. Alltså cirka en månad av de 8 månader som en vanlig säsong omfattar.
  • Vi kan inte vänta med aviseringarna till slutet av säsongen utan måste dela ut dem nu.
Vi gör därför ingen justering/reducering av årets avgifter i samband med aviseringen, då vi hoppas och tror att det bara rör sig om en månads träningsuppehåll.

Skulle vi senare i vår se behov/önskan om kompensation för inställd verksamhet så kommer styrelsen att hantera det då, och då med hela bilden klar för sig.


Ovanstående gäller för ungdoms/pojk/flick lag.

Herrlaget är mer drabbat då de inte kunnat träna alls sedan slutet av oktober, så med dem har vi redan startat en separat dialog.


Nyhetsarkiv
Träning igen2021-01-23 12:05
Träningsavgift2020-12-22 10:34
Säsongen 20/212020-03-01 09:38
 
 

Våra Sponsorer:
 

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: