SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information för Friday Team
2020-10-24 09:21
Hej alla föräldrar till spelare i Friday Team!

Det är kul att se att så många barn varit och tränat med oss. Över 20 spelare mellan 7-13 år har deltagit och det har fungerat hur bra som helst! 

Vi har lagt mycket fokus på att spela innebandy så att barnen får röra på sig så stor del som möjligt av vår träningstimme och t.ex undvika att stå stilla i kö till övningar eller lyssna på genomgångar. Lite lekar och andra sporter har också hunnits med. Målet är att maximera rörelse och motion. 

Att många föräldrar varit med och tränat har också gjort att det inte varit några problem att hålla ihop gruppen trots ålderskillnaden på killarna och att vissa tränat innebandy tidigare medan andra aldrig spelat förr. Det har också fått till följd att det varit noll konflikter och att det varit mycket bra stämning. Stort tack till er!

Vi ser ingen konstighet att dela upp gruppen i olika åldersgrupper framöver om vi blir ännu fler och om det blir bättre för barnen. 

Lite info:

Vi tränar som vanligt på höstlovet.

Föreningen önskar att varje barn säljer 2st Idrottsrabatten. Detta är inget krav men är ett sätt att hålla nere träningsavgiften. Säljer man redan för något annat lag i Höganäs IBF  är det fullt tillräckligt. 

Träningsavgiften 400kr för hela hösten och hela våren skickas ut via mail. Har ditt barn slutat träna med oss så betalar ni helt enkelt inte fakturan. 

Har ditt barn slutat eller inte kommer fortsätta så bortse från detta utskick. Vi uppdaterar medlemsgruppen löpande men vet att utifrån den träningstid vi har kan det ibland vara några fredagar i rad man inte kan vara med och sen dyker upp igen. 

Det kommer tillfälle framöver då hallen är uppbokad för andra aktiviteter. Vi planerar då att göra något annat den kvällen såsom en pizza- och TV-spelskväll. Information kring det kommer via mail. 

Vi har plats för fler spelare. Har ert barn någon kompis som vill prova på är det bara att dyka upp! Tänk på att de måste anmäla sig via hemsidan så vi kan lägga till närvaro. Detta gör att vi får aktivitetsstöd och att föräldrarna får information likt denna när en nyhet på hemsidan läggs upp. 

Länk till anmälningssida: 

Kontaktinformation finns via hemsidan www.hoganasibf.se på vår lagsida.  

Trevlig helg!

//Peter, Johan & Sara

Nyhetsarkiv
Ingen träning den 23/42021-04-17 19:28
Du har väl inte missat?2021-02-18 13:02
Träning igen2021-01-23 12:05
Träningsavgift2020-12-22 10:34
Säsongen 20/212020-03-01 09:38
 
 

Våra Sponsorer:
 

Stötta Höganäs IBF via Svenskaspel: